ارسال به دوست  نسخه چاپي 

دکتر مفتح در جلسه با اعضای کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان:

حمایت از صنعت غذا با بهره‌گیری از روش‌های نوآورانه

در فروردین ماه سال جاری، اعضای هیأت مدیره کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان با دکتر مفتح، قائم مقام وزیر در امور بازرگانی، جلسه‌ای را برگزار کردند.

 

 

در این جلسه که دکتر علیرضا کریمی رئیس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان، سیدمحمدرضا مرتضوی رئیس انجمن صنفی آردسازان ایران، قدرت‌ا... حیدری عضو هیأت مدیره و معاون برنامه‌ریزی شرکت بازرگانی دولتی ایران، قاسم زراعتکار مدیر‌عامل شرکت تعاونی اتحادیه نانوایان تهران، محمدجواد کرمی رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم و داوود شفق مدیر روابط عمومی کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان حضور داشتند، گزارش کاملی از عملکرد مرکز نوآوری صنعت غذا به دکتر مفتح ارائه شد و وی با توجه به تجربیات خود، از این مرکز استقبال کرد و مقرر شد ضمن بازدید از مرکز نوآوری صنعت غذا، در زمینه حمایت از ایده‌های نو، مساعدت لازم را در دستور کار قرار دهد.

 

طرح حمل بونکری آرد به واحدهای نانوایی اجرایی می‌شود

 

در ادامه این جلسه، مسائل مربوط به زنجیره گندم، آرد و نان مطرح شد که یکی از مهم‌ترین موارد، حمل بونکری آرد به نانوایی‌ها بود چرا که در سال گذشته صنعت آسیابانی با مشکلاتی عدیده‌ در راستای تامین کیسه مواجه شد و با توجه به اینکه مش کیسه آرد از ۹۵ به ۷۵ رسیده و بهداشت کیسه‌های آرد نیز از جمله موارد حائز اهمیت است، دکتر مفتح قول مساعد داد که با همکاری وزارت صمت، حمل بونکری به واحدهای نانوایی اجرایی شود.