ارسال به دوست  نسخه چاپي 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت‌وگوی اختصاصی مطرح کرد:

دانش، صنعت و بازار در خدمت صنعت غذا/ تلاش برای تقویت زیرساخت‌های تولید گندم و نان

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: سلامت مردم یکی از مهم‌ترین مسائل است و 30 درصد از هزینه‌های زندگی مردم صرف غذا می‌شود بنابراین توجه به کیفیت غذا از نکات قابل توجه است.

 

آقامحمدی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار نگاه هستی بیان کرد: با تأمین امنیت غذایی، فقر غذایی و سوءتغذیه از میان برداشته می‌شود و امروز یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های مسئولین، توجه به این موضوع است بنابراین اگر بتوانیم با روش‌های مدرن، تغییراتی در صنایع غذایی مدرن و سنتی ایجاد کنیم، بسیار نتیجه‌بخش خواهد بود.

وی با اشاره به زیرساخت‌های اصلی تغذیه مانند گندم و نان اظهار کرد: طبیعتاً تولید گندم در مراحل کاشت، داشت و برداشت، نحوه نگهداری گندم و حمل آن به سیلوها به طوری که آلودگی شیمیایی و از سوی دیگر افت نداشته باشد، از جمله مواردی است که اگر با دقت بررسی شود، جامعه با کاهش بیماری مواجه خواهد شد و قیمت تمام شده غذا کاهش یافته و رفاه مردم نیز تأمین خواهد گشت.

آقامحمدی ادامه داد: توجه به زیرساخت‌های تولید گندم و نان، از مهم‌ترین ارکان غذای سالم است که می‌توانیم به شیوه‌های زیربنایی و علمی به آن بپردازیم و همه گروه‌های دانش، صنعت و بازار را به یکدیگر متصل کنیم و این اقدامی است که خوشبختانه شروع شده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه درباره حمایت‌ها از مرکز نوآوری صنعت غذا گفت: سیلوی تهران در بهترین نقطه تهران واقع شده و از طرفی وسعت بالا و انبارهای بسیار خوب دارد که باید از این امکانات در صنعت غذا استفاده شود و در واقع مرکز نوآوری صنعت غذا و سیلو، می‌توانند به کارخانه‌ای برای نوآوری در صنعت غذا و کشاورزی تبدیل شوند.