ارسال به دوست  نسخه چاپي 

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفت‌وگوی اختصاصی مطرح کرد:

ترویج تولید و مصرف انواع نان‌های سبوس‌دار

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های ما، اصلاح و تدوین برنامه غذایی جامعه است و در این راستا در کنار کاهش مصرف نمک، چربی و شکر، استفاده از نان سبوس‌دار را هم توصیه می‌کنیم.

 

دکتر زهرا عبداللهی در گفت‌وگوی اختصاصی با نگاه هستی بیان کرد: رژیم غذایی حاوی نان سبوس‌دار، برای سلامت مردم ضرورت دارد.

وی افزود: توصیه ما به مردم، این است که حتماً از نان سبوس‌دار استفاده کنند چرا که محتوای فیبری آن برای بدن لازم است.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه مصرف نان‌های سفید، یکی از دلایل ابتلا به دیابت، مشکلات فشار خون و افزایش وزن است، اظهار کرد: باید فرهنگ‌سازی در زمینه مصرف انواع نان انجام شود چراکه مصرف نان سفید، یکی از دلایل بالا رفتن آمار بیماری‌های غیرواگیر در جامعه است.