ارسال به دوست  نسخه چاپي 

رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه‌حجیم مطرح کرد:

کاهش متراژ واحدهای رسته نیمه‌حجیم به ۴۰ متر

رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه‌حجیم گفت: یکی از اقدامات آخر این اتحادیه در راستای تسهیل کسب‌وکار و اشتغال‌زایی، کاهش متراژ در رسته نیمه‌حجیم بود.

 

محمدجواد کرمی در گفت‌وگو با خبرنگار نگاه هستی بیان کرد: همان‌طور که می‌دانید، طبق قانون، یک واحد نان حجیم و نیمه‌حجیم باید در مکانی به مساحت ۱۰۰ متر راه‌اندازی شود اما در شرایط فعلی که ایجاد کسب و کار، دشوار است و از سوی دیگر پرداخت اجاره‌بها یا خرید ملک، در توان بسیاری از افراد نیست، تصمیم گرفتیم متراژ رسته نیمه‌حجیم را از ۷۰ متر به ۴۰ متر تغییر دهیم تا از این پس نانوایان بتوانند در فضای کوچک‌تر نیز به پخت انواع نان‌های نیمه‌حجیم مانند نان بربری، انواع نان‌های شیرین، نان مغزدار، گاتا و شیرمال بپردازند.

وی افزود: با این اقدام، امیدواریم اشتغال‌زایی در این صنف بیش از گذشته رونق گیرد.

کرمی در ادامه با اشاره به تامین روغن مورد نیاز نانوایان گفت: با تلاش‌های مستمر، روغن مورد نیاز افراد صنف را تهیه کردیم و درصدد هستیم به طور کامل مشکل اعضا در این زمینه برطرف شود.