ارسال به دوست نسخه چاپي
آیا نسل جدید نانوازادگان، نانوا میشوند؟!
نسل جدید نانوایان حجیم و نیمهحجیم وقتی وارد این صنف میشوند، نگاهی متفاوت به تولید نان دارند. با اینکه شرایط تولید و اوضاع اقتصادی دشوارتر از قبل شده اما این روزها مشاهده میکنیم که جوانترهای این صنف وقتی وارد شغل پدری خود میشوند، نگاهی متفاوتتر به تولید نان دارند و همین تنوع امروزی در تولید نانهای حجیم و نیمهحجیم، خود مؤید این مطلب است.
یکی از جنبههای این تفاوت دیدگاه نانوایان نسل جدید، توجه بیشتر به تولید نانهای خمیرترش و نانهای لایهای است بنابراین میتوان امیدوار بود که آینده نانهای حجیم و نیمهحجیم بسیار روشن باشد و نسلهای آینده، تحولی اساسی در تولید نان به وجود آورند هرچند که تامین مواد اولیه و فراهم کردن شرایط، دشوار است. نانوازادهای که اکنون نسل سوم از نانوایان خانوادهاش است، در این باره میگوید: اگر عشق به حرفه نانوایی داشته باشی، میتوانی در این شغل موفق باشی اما نکته مهم این است که این شغل نیاز به سرمایه زیادی هم دارد. من هماکنون با مدرک دکترا وارد این شغل شدهام چرا که شغل پدریام است و دوست دارم این راه را ادامه دهم اما باید دید نسلهای بعدی تا چه اندازه به دنبال شغل پدری خود خواهند بود.