ارسال به دوست  نسخه چاپي 

کارشناس مسئول بهداشت محیط جنوب غرب تهران:

درصدد آگاه‌سازی متصدیان واحدهای قنادی هستیم

کارشناس مسئول بهداشت محیط جنوب غرب استان تهران گفت: در سال‌های اخیر، وضعیت بهداشتی قنادی‌ها بهبود یافته است.

 

طاهره آزمون در گفت‌وگوی اختصاصی با نگاه هستی بیان کرد: هدف از بازدید از نمایشگاه تخصصی توانمندی قنادان ایران، این بود که با تجهیزات حوزه قنادی و شیرینی‌پزی آشنا شویم چرا که متأسفانه برخی از تجهیزات قدیمی که هنوز استفاده می‌شود، برای سلامت انسان مضر است.

وی افزود: دستگاه‌های پیشرفته در صنف قنادی کاربردی‌تر شده است که در بعد سلامت انسان حائز اهمیت است و با همکاری اتحادیه قنادان و وزارت بهداشت، به تدریج می‌توانیم به سمت دستگاه‌هایی گام برداریم که برای سلامت انسان ضرری نداشته باشد.

کارشناس مسئول بهداشت محیط جنوب غرب تهران در ادامه با اشاره به نوآوری در صنف قنادی اظهار کرد: پیشرفت در زمینه تجهیزات و مواد اولیه، لازمه عصر حاضر است و باید صنف قنادی نیز به این سمت هدایت شود.

آزمون در پایان گفت: قنادان باید همواره محیط را از نظر بهداشتی کنترل کنند و برای این کار حتما به بازرس نیاز نباشد. در واقع ما به دنبال آن هستیم که سطح آگاهی متصدیان بالا برود چراکه مردم به سختی کسب درآمد می‌کنند و باید شیرینی باکیفیت تهیه کنند؛ در واقع تولید هرچیزی که مصرف آن در سلامت مردم دخیل است، باید متعهدانه باشد اما متأسفانه بعضاً صاحب جواز اطلاعات کافی ندارد و این یکی از معضلات حال حاضر است.