ارسال به دوست نسخه چاپي
از کسب و کار قنادان خانگی حمایت شود
سپیده سیاح، یکی از بانوانی است که شیرینی و کیک خانگی را با سبک و روش خاص خود تولید و به مشتریان عرضه میکند.
وی در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستی گفت: 15 سال است که در زمینه کشاورزی فعالیت میکنم اما علاقه خاصی به پخت شیرینی و کیک دارم و درصدد برآمدم که به سمت آشپزی و پخت نان و شیرینی بروم. سیاح افزود: 4 سال است که شیرینی و کیک تولید میکنم و در فرایند پخت هیچگونه ماده نگهدارندهای به کار نمیبرم و به همین دلیل محصولات من، باید به صورت تازه مصرف شود. وی ادامه داد: رضایت مشتریان نشاندهنده آن است که مسیر درستی را در پیش گرفتهام. سیاح با اشاره به تأمین مواد اولیه بیان کرد: تأمین مواد اولیه برایم دشوار است اما همیشه از بهترین مواد استفاده میکنم و طبق سلیقه مشتریان، کیک و شیرینی میپزم. وی در پایان گفت: امیدوارم از پخت کیک و شیرینیهای خانگی حمایت شود تا بتوانم گستردهتر به تولید بپردازم.