ارسال به دوست  نسخه چاپي 

رئیس اتحادیه نانوایان حجیم ‌و نیمه‌حجیم استان اصفهان:

آموزش و بازرسی، دو موضوع مورد توجه در اتحادیه نانوایان حجیم‌ و نیمه‌حجیم اصفهان

رئیس اتحادیه نانوایان حجیم‌و‌نیمه‌حجیم استان اصفهان گفت: با توجه به جلسات آموزشی برای نانوایان، کیفیت نان حجیم‌ونیمه‌حجیم در استان اصفهان مطلوب است.

 

علیاکبر جهانگیری در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستی گفت: یکی از نکاتی که در اتحادیه مورد توجه قرار گرفته است، برگزاری جلسات آموزشی برای نانوایان و مشاوره دادن به آنها در راستای تولید نان با کیفیت است. در ماههای اخیر پس از بازرسی از واحدهای نانوایی، تاثیر آموزش و راهنماییهای دستاندرکاران اتحادیه نانهای حجیمونیمهحجیم بر تولید، نشاندهنده کیفیت مطلوب نان حجیمونیمهحجیم در استان اصفهان است. ضایعات نان نیز به حداقل رسیده است.

وی افزود: در برخی موارد نوسان کیفیت آرد منجر به آن میشود که نانوایان در فرایند تولید با مشکلاتی مواجه شوند. در نهایت ما  آنها را در اتحادیه راهنمایی میکنیم.

جهانگیری با اشاره به اینکه در فرایند تولید نان، کیفیت گندم، دقت عمل نانوایان و آموزش سه رکن اساسی است، بیان کرد: اگر به دنبال تولید نان باکیفیت هستیم، باید گندم باکیفیت، نانوای حرفهای و دورههای آموزشی را برای نانوایان در دستور کار قرار دهیم.

رئیس اتحادیه نانوایان حجیمونیمهحجیم استان اصفهان در بخش دیگری از صحبتهایش با اشاره به مشکلات این صنف گفت: یکی از معضلات در چند ماه گذشته، اجاره بهای نجومی واحدهای نانوایی است. این معضل، کارفرما را مجبور به تعدیل نیرو میکند. از مسئولین خواستاریم به این وضعیت رسیدگی کنند.

جهانگیری در پایان گفت: با وجود اینکه اتحادیه نانوایان حجیمونیمهحجیم همانند اتحادیه نانهای سنتی به تولید و عرضه نان میپردازد، متاسفانه بیمه نانوایی حجیمونیمهحجیم چندبرابر بیشتر از نانوایان سنتی است. این موضوع یکی دیگر از مشکلاتی است که خواستار رسیدگی به آن هستیم.