ارسال به دوست  نسخه چاپي 

مدیر اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان:

کیفیت مطلوب آرد و نان در استان اصفهان

مدیر اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان گفت: نمایشگاه فرصتی است تا بدون واسطه و با معرفی محصول در یک محل مشخص، زمینه‌ای برای تعامل ایجاد شود.

 

ضیایی در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستی گفت: نمایشگاه تهران در سال جاری نسبت به سالهای گذشته از استقبال کمتری برخوردار بود البته پس از فرایند برگزاری، بسیاری از شرکت‌‌کنندگان  با توجه به بازخورد بالای نمایشگاه از عدم حضور خود پشیمان شدند.

وی ادامه داد: لازمه هر کاری نشاندادن توانایی تولید آن محصول در نمایشگاههاست؛ از سالهای گذشته نمایشگاهها است در اصفهان میان مردم از جایگاه ویژهای برخوردار بوده است و مردم از برگزاری نمایشگاهها استقبال میکنند.

ضیایی با اشاره به نقش نمایشگاه بیان کرد: در نمایشگاه مشتقات صنایع آردی هم به نمایش گذاشته میشود که از نظر اقتصادی مقرونبهصرفه است، در زمینه اقتصادی نقش بسزایی داشته و در زمینه اشتغالزایی نیز تأثیر زیادی دارد.

وی در بخش بعدی گفتههای خویش با اشاره به کیفیت آرد و نان اصفهان گفت: کیفیت آرد و نان استان وضعیت خوبی دارد، چون ناگزیر هستیم از آرد خارجی استفاده کنیم. از نظر تولید نان چون اصفهان مردم مطالبهگر دارد، همواره در تلاشیم نان باکیفیت تولید کنیم. هرچند که آموزش توسط آقای دکتر خواجه توانسته است ترویج فرهنگ سالم را به دنبال داشته باشد، با ایجاد نانوایی صد درصد آزادپز نیز کیفیت نان افزایش پیدا کرده است.

وی در پایان گفت: سبوسگیری در استان اصفهان کاهش چشمگیری داشته است. استان اصفهان از نظر کیفیت آرد و نان بینظیر است.