ارسال به دوست  نسخه چاپي 

رئیس اتحادیه نانوایان شاهین‌شهر:

حذف آرد 7 درصد از سامانه، چالشی برای سنگک‌پزها

رئیس اتحادیه نانوایان شاهین‌شهر گفت: اختلاط گندم، نکته‌ای ضروری و بااهمیت در راستای افزایش کیفیت آرد تولیدی و نان استان اصفهان است.

 

محمدعلی فراستی در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستی گفت: گندم استان اصفهان از استانهای دیگر تأمین میشود و کارخانهها با توجه به شرایط به تولید آرد میپردازند.

وی افزود: به دلیل نوسان درصد رطوبت، گاهی دیده میشود که نان تولیدی از کیفیت قابل توجهی برخوردار نیست.

رئیس اتحادیه نانوایان شاهینشهر با تأکید بر لزوم اختلاط اظهار کرد: از آنجایی که کیفیت گندم در استانهای مختلف از نظر کیفیت نوسان دارد بنابراین پیشنهاد میکنیم برای بهبود کیفیت به اختلاط گندم در استان بیشتر توجه شود.

فراستی با اشاره به کیفیت کارخانههای آردسازی استان گفت: در شاهینشهر 4 کارخانه آرد مشغول به تولید آرد هستند. یکی از کارخانههایی که آرد ما را تأمین میکند «جرعه» است. این کارخانه از نظر رطوبتدهی، کیفیت قابل قبولی دارد و در مجموع از کارخانههای آرد شهرستان رضایت داریم.

فراستی در پایان گفت: احداث بیرویه نانوایی، معضلی برای نانواییهای دیگر است، پیشنهاد میکنم سیاست دولت بر این باشد که نانوایان کمتر متضرر شوند. از سوی دیگر حذف آرد 7 درصد از سامانه است که برای تولید نان سنگک تعریف شده است. مشکل عمده نانوایان کشور، عدم اعلام نرخ بهموقع است. چرا دولت نانوایان کشور را حمایت نمیکند؟!